Studeer wat je wil, zoveel je wil


Dankzij het all-you-can-study traject volg je makkelijk al onze opleidingen. Wil jij graag ontdekken welke coaching jou het beste ligt? Dan is dit pakket perfect voor jou.


Wanneer start ik?

Dat bepaal je helemaal zelf. Je krijgt de beste service die onze school te bieden heeft; een persoonlijke opleidingsadviseur, op wie je een jaar (of zelfs langer) mag rekenen. We starten met een intake-gesprek, zodat wij jou en jouw doelen leren kennen. Want eens we weten waar die doelen liggen, wordt het zo veel makkelijker om te scoren. Wij geven je dan professioneel advies. Maar uiteindelijk bepaal jij zelf hoe jouw toekomst eruit ziet.


Wat voor opleidingen zijn er?

Je kiest tussen klassieke groepslessen op onze toplocaties, de flexibele thuisstudies en de gloednieuwe virtual classes. Elke vorm van opleiding heeft unieke voordelen. Bij de thuisstudies en de virtual classes mag je lekker comfortabel van thuis uit les volgen. Met de groepslessen heb je het voordeel dat je in levende lijve deelneemt aan de lessen samen met je medestudenten.

Welke vorm van opleiding je ook verkiest, je krijgt sowieso alle kennis en vaardigheden aangeleerd die je nodig hebt om je carrière een boost te geven.1. Persoonlijke begeleiding

Je start wanneer je zelf wil. Je krijgt van ons een persoonlijke opleidingsadviseur, op wie je een jaar (of langer) mag rekenen.


2. Op jouw maat

Je start met een intake-gesprek, zodat wij jouw noden, wensen en dromen begrijpen. Samen zoeken we dan naar de snelste weg om die te bereiken.

3. Voordelig studeren

Een all-you-can-studie abonnementsformule aan De Coachingsschool is de goedkoopste manier om levenslang te leren. Neem nu contact met ons op en studeer een jaar lang zoveel cursussen je zelf wil.

4. Start vandaag!

Interesse? Gebruik dan ons contactformulier. Ofkom langs op een van onze secretariaten.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0