teacherLabel

Elien Lapeere

4 / 5

"Nadat ik mijn lerarenopleiding had afgerond, was het mijn doel om anderen te verrijken, te inspireren en hen te helpen het pad te bewandelen waarvoor zij gemaakt zijn. Ik stond enkele jaren in het onderwijs en kreeg toen de behoefte om me te verdiepen in verschillende opleidingen waaronder holistisch coach, creatief therapeut, natuurvoedingsconsulent en intuïtief coach. Met de kennis die ik opdeed, richtte ik mijn eigen bedrijf op vanwaaruit ik mensen begeleid op hun weg. Dit kan via het voeren van gesprekken, creatieve opdrachten of het geven van advies voor lichaam en geest. Door les te geven kan ik al mijn passies combineren en anderen warm maken voor onderwerpen waar ik zelf heel erg door geboeid ben." De onderwerpen waarover Elien haar passie deelt, zijn onder andere:

  • Life coach
  • Chinese voedingsleer
  • Natuurvoedingsconsulent

"Nadat ik mijn lerarenopleiding had afgerond, was het mijn doel om anderen te verrijken, te inspireren en hen te helpen het pad te bewandelen waarvoor zij gemaakt zijn. Ik stond enkele jaren in het onderwijs en kreeg toen de behoefte om me te verdiepen in verschillende opleidingen waaronder

readMore

Elien Lapeere givesCourses


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0