teacherLabel

Fanni Arvai

4 / 5
Fanni heeft verschillende passies en ervaringen die ze graag met studenten deelt. Na haar bachelor opleiding, begon ze meteen in de transportwereld. Een jaar later, had ze haar eigen bedrijf in transport expeditie. Hoe graag Fanni dat deed, er was tijd voor iets anders en na 6 jaar, sloot ze deze zaak. Ze volgde haar passie in ontwikkelingen, IT, transport en Project Management en begon als Project Innovation Manager in 2019 in de haven van Zeebrugge.
Ondertussen begon ze ook met haar zaak in bijberoep waar ze bedrijven helpt in bedrijfs- en werkorganisatie, project en procesmanagement en administratie.  Fanni's werk eist verschillende vaardigheden. Van planning, organisatie, budgettering, omgaan met stress, teamwork tot onverwachte gebieden zoals 3D tekenen in Sketchup. Ze past ze toe ook in haar hobby’s, bijvoorbeeld 3D-tekenen voor renovatieprojecten. Fanni geeft enorm graag les voor enthousiaste cursisten, die graag hun kennis willen uitbreiden.
Fanni heeft verschillende passies en ervaringen die ze graag met studenten deelt. Na haar bachelor opleiding, begon ze meteen in de transportwereld. Een jaar later, had ze haar eigen bedrijf in transport expeditie. Hoe graag Fanni dat deed, er was tijd voor iets anders en na 6 jaar, sloot
readMore

Fanni Arvai givesCourses

undefined

Projectmanager

Antwerpen

nextStartingDate 19/01/2023

Kies nu voor de praktijkgerichte cursus Projectmanager!

€ 495.00


undefined

Projectmanager

Virtual

nextStartingDate 05/09/2023

Start vandaag met de virtual class Projectmanager en maak werk van je passie!

€ 417.00


startdataLabel

courseNameLabel startingDateLabelendingDateLabelstartingHourLabelendingHourLabelcampusLabel
Projectmanager19/01/202327/04/202318:3021:30Antwerpen
Projectmanager15/03/202314/06/202318:3021:30Brugge
Projectmanager05/09/202328/11/202318:3021:30Virtual

vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0