Gelukkig is er Lucky, de (f)luisterhond!

De politiezone Brussel-hoofdstad en Elsene heeft een opmerkelijke werkkracht: Lucky, de fluisterhond. Als therapiehond steunt hij slachtoffers bij het afleggen van moeilijke getuigenissen. De golden retriever is speciaal opgeleid om die zorgtaak op zich te nemen. Lucky maakt het verschil. Ontdek hier hoe jij dieren helpt om mensen te helpen.

moreInfo

Oud-studente en Spiritueel Coach Joyce geeft je 3 simpele tips voor een leven vol rust

Joyce Hendrickxen (36) uit De Panne volgde de thuisstudie Spiritueel Coach en is nu de trotse eigenaar van een eigen praktijk. Als coach helpt ze anderen zichzelf te ontdekken via alternatieve therapieën. Wil jij het geheim ontrafelen naar een gelukkig en kalm leven? Ze deelt graag enkele tips met jou!

moreInfo

EHBO: Eerste Hulp bij het opstellen van je Ondernemingsplan

Ongeacht de grootte of de fase van je onderneming, een effectief ondernemingsplan schrijven is een belangrijke stap in de groei van jouw bedrijf. Een ondernemingsplan herinnert jou, je werknemers en klanten aan waar je voor staat en welke richting je uit gaat. Een goed opgesteld plan bewijst investeerders bovendien dat jouw bedrijf, team en visie hun investe

moreInfo

Volg het voordeligste pad naar jouw droomcarrière

Onderzoek toont aan dat flexibel onderwijs prestaties bevordert. Om de weg naar succes te bevorderen, studeer je daarom in groep, virtueel of van thuis uit en heb je de keuze uit verschillende voordelige trajecten die rekening houden met jouw behoeftes. 

moreInfo

Carrièrebepalende skills zorgen voor een rooskleurige toekomst

Samen bepalen we doelstellingen en tekenen we de krijtlijnen uit waarbinnen jij de nodige vaardigheden ontwikkelt. Zo creëer je naast praktisch ook financieel voordeel in je carrière.

moreInfo

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0