teacherLabel

Lotte Geertsen

4/5

Lotte is voedingsdeskundige en oprichtster van FruityFit. Sinds 2016 geeft ze persoonlijk voedingsadvies & helpt ze vooral dames om een voedzame haalbare routine op te bouwen die hen helpt hun doelen te bereiken. Vaak komen ze bij haar om op een gezonde manier af te slanken of gezonder te leren eten.

Nog tijdens haar studie Allround voedingsdeskundige die ze via het centrum voor avondonderwijs volgde - startte ze in bijberoep met Fruityfit!
Ondertussen is haar praktijk & platform uitgegroeid tot een serieus bedrijf en werkt ze fulltime voor zichzelf. 

Sinds haar pubertijd heeft Lotte zelf ook gestruggeld met haar gewicht en heel veel diëten geprobeerd, helaas zonder blijvend resultaat want ze hield het nooit vol. Toen ze 25 was, woog ze 120 kg en moest ze medicatie voor haar hoge bloeddruk nemen. Toen ging de knop om & ging ze vooral op zoek naar info over voeding & hoe haar lichaam werkt. Zo kwam Lotte erachter wat er wél ging werken en begon ze eindelijk goed voor haarzelf te zorgen mét blijvend resultaat.

Nu helpt ze jou graag op weg om haar kennis over voeding bij te spijkeren & je klaar te stomen om hier ook een carrière in op te bouwen. Zodat jij anderen ook op weg kan helpen.

teacherGivesCourse Afslankingsconsulent.

Lotte Geertsen givesCourses

Afslankingsconsulent

Volg de opleiding Afslankingsconsulent en word een krak als Afslankingsconsulent.