Wanneer volg ik les?

Bij de Coachingsschool weten we maar al te goed dat jouw agenda soms uitpuilt van de interessante afspraken en professionele kansen. Daarom kies je bij ons zelf waar en wanneer je studeert dankzij onze flexibele studiemethodes. Zo werk je helemaal in je eigen tempo aan je droomcarrière!

Groepslessen

Hou je van het persoonlijk contact met je docent en medestudenten? Dan passen onze groepslessen het best bij jou. Tijdens deze lessen leer je uit de onderlinge interactie in de klas. Bovendien krijgt je netwerk dankzij deze studiemethode een flinke boost!

IK GA VOOR EEN GROEPSLES

Virtual Classes

Ben je fan van het groepsgevoel in een klas maar studeer je liever vanuit een zelfgekozen plek? Ga dan voor een Virtual Class. Zo sta je steeds op een vast moment online in verbinding met je docent en medestudenten. Waar vindt jouw volgende les plaats?

IK GA VOOR EEN VIRTUAL CLASS

Thuisstudies

Ga je liever zelfstandig op een zelfgekozen moment aan de slag met de leerstof? Dan is een thuisstudie je op het lijf geschreven! Zo geniet je van de ultieme bewegingsvrijheid tijdens je studietraject. Heb je een vraag? Dan staat je docent steeds online voor je klaar!

IK GA VOOR EEN THUISSTUDIE

interestsCarouselHeader

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-