​​​​​​​

Klaar? Coachen maar!

Als gerenommeerde onderwijsinstelling wil de Coachingsschool al haar cursisten begeleiden naar een veelbelovende carrière. Dat doen we aan de hand van praktijkgerichte coachingopleidingen die afgestemd zijn op jouw kennisniveau. Zo ben je onmiddellijk inzetbaar op de arbeidsmarkt.

Jouw coachingskills komen van pas in meerdere sectoren. Daarom voorzien we een brede waaier aan coachingopleidingen. Ontdek hieronder waar jij indruk maakt met jouw coachingskills.

Coaching


Droom je van een carrière als coach? Dan is de Coachingsschool de evidente keuze! Dankzij ons ruime opleidingsaanbod ga jij binnenkort aan de slag binnen het vakgebied van je dromen. Word jij mindfulness coach, relatiecoach of familiecoach? Of ontdek je nog een andere interessante specialisatie?

bekijk dit thema

Gezondheidszorg & welzijn

Ben jij een gezond mens in een gezond lichaam en wil je dat ook uitstralen? Dan zijn onze coachingopleidingen in de richting gezondheidszorg en welzijn helemaal jouw ding! Zo begeleid jij anderen naar een gezonde levensstijl als gezondheidscoach, voedingsdeskundige of healthy habits coach.

bekijk dit thema

Management & bedrijfsvoering

Ben je eerder benieuwd naar de waarde van coachingskills in de bedrijfswereld? Ga dan voor een coachingopleiding die focust op management en bedrijfsvoering. Dankzij de opleidingen groepsdynamiek, bedrijfscoaching en talentmanagement bereikt iedereen op je werkvloer zijn maximale potentieel!

bekijk dit thema

Marketing &

communicatie

Coaching en communicatie gaan hand in hand. Verbeter daarom je communiecatieskills met onze gerichte coachingopleidingen. Zo communiceer jij binnenkort vlot, helder en doelbewust dankzij je diploma communicatiemanagement, gesprekstechnieken of marketing.

bekijk dit thema

Psychologie &

therapie

Ben je begaan met het mentaal welzijn van je medemens? Dat treft, wij ook! Daarom bieden we verschillende opleidingen binnen het thema psychologie en therapie aan. Je carrièremogelijkheden zijn uitgebreid: life coach, bewustzijnscoach, burn-outcoach, ... Je wordt het allemaal!

bekijk dit thema

Persoonlijke

ontwikkeling

Verhoog je liever je eigen kansen op de arbeidsmarkt door aan jezelf te werken? En wil je jouw nieuwe inzichten inzetten in je nieuwe job? Bekijk dan snel onze opleidingen over persoonlijke ontwikkeling. Zo leer je omgaan met weerstand, oplossingsgericht werken en lichaamstaal analyseren.

bekijk dit thema

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0