​​​​​​​

Wij zijn jouw grootste coach

De Coachingsschool is langzaam maar zeker geëvolueerd naar een gevestigde waarde binnen de onderwijssector. Het spreekt dan ook voor zich dat we maximaal inzetten op persoonlijke studiebegeleiding.

Jouw grootste coaches? Dat zijn onze professionele docenten. Ze doen er alles aan om jou op een snelle en praktische manier klaar te stomen voor een carrière als vakbekwame coach, mensgerichte ondernemer of veelzijdige opvoeder. Daarnaast reken je altijd op de hulp van ons intern team. Zij zetten zich dag na dag in om jouw opleidingstraject zo vlot mogelijk te doen verlopen. Zin om kennis te maken met onze eigen topcoaches? Lees dan zeker verder!

Docententeam

Al onze docenten zijn ervaren coaches die al jaren actief zijn binnen hun vakgebied. Of dat nu psychologie, management of communicatie is, ze hebben allemaal één doel voor ogen: hun studenten inspireren. Dat doen ze door onze essential en advanced classes vorm te geven met uitdagend lesmateriaal en handige praktijkvoorbeelden. Zo voel je meteen hoe het is om aan de slag te gaan binnen jouw favoriete sector.

ONTMOET ONZE DOCENTEN

Intern team

Samen met de docenten vormen onze interne medewerkers de absolute fundering van de Coachingsschool. Onze front office-crew bestaat uit een reeks gedreven opleidingsconsulenten die dagelijks paraat staan om jou te helpen met al je vragen. Samen met de copywriters, het grafisch team, het HR-team en de boekhouders, doen zij er alles aan om jou vlotjes te navigeren doorheen jouw opleidingstraject.

ONTMOET ONS INTERN TEAM

interestsCarouselHeader