Een pakket op maat voor jouw thuisstudie

Start je binnenkort met een coachingopleiding? Dan heb jij ook persoonlijk materiaal nodig, om te oefenen in de klas en je optimaal voor te bereiden op je examen. Hiervoor reken je op de beautyblue.shop.

De voordelen? De pakketten op beautyblue.shop zijn kant-en-klaar samengesteld en dus perfect afgestemd op jouw opleiding. Bij Coachingsschool reken je voornamelijk op beautyblue.shop indien je voor de opleiding Sportcoach kiest.

Samengesteld door jouw docent

Onze docenten zijn zelfstandige ondernemers met veel ervaring op de teller. Voor de samenstelling van onze pakketten rekenen we dan ook op hun deskundig advies. Hierdoor werken we uitsluitend met producten die bestemd zijn voor professionele doeleinden. Zo ben je er zeker van dat jouw producten van topkwaliteit zijn. Het pakket bevat bovendien net datgene wat je nodig hebt in de klas, en dat aan een zeer scherpe prijs.

De perfecte voorbereiding op het examen

Kwaliteitsvolle producten, volledig afgestemd op jouw opleiding, samengesteld door je docent, én aan de scherpste prijs… Wat wil je als cursist nog meer? De aankoop van een studentenpakket stelt je in staat om je lessen op de best mogelijke manier te volgen. Hierdoor ben je ook beter voorbereid op je examen.

Hoe werkt het?

Je zal zien dat er meerdere pakketten beschikbaar zijn voor een opleiding. Standaardpakketten zijn – tenzij anders aangegeven – voldoende om je cursus mee af te ronden. Wil je nadien graag als zelfstandige aan de slag of bereid je je graag nóg beter voor op je (nieuwe) carrière? Dan raden wij je aan om voor het professionele pakket te kiezen. Voeg het pakket van je keuze toe aan je winkelwagentje. De betaling verloopt volledig via een veilige online betaalmodule. Na je betaling krijg je het pakket zo snel mogelijk opgestuurd!

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0